Blog menü
Ajándék RayBan napszemüveggel várunk!
2018-02-01
Ajándék RayBan napszemüveggel várunk!

Óvd meg szemed épségét a káros ultraibolya sugárzástól! Készíttess most nálunk, a szekszárdi Szász Optikában egy ID Lifestyle Multifokális lencsével ellátott szemüveget és megajándékozunk egy prémium minőségű RayBran napszemüveggel!

MIre kell figyelned napszemüveg vásárlásakor?
2018-01-29
MIre kell figyelned napszemüveg vásárlásakor?

A napszemüvegnek nem csak esztétikai jelentősége van. A napszemüveg óvja szemünket a napsugarak rendkívül káros ultraibolya sugaraitól. Milyen szemüveget választhatunk, ami garantált védelmet nyújt az ártalmas UV sugárzás ellen? Tarts velünk és tudj meg többet!

3 + 1 tévhit a kontaktlencsével kapcsolatban
2018-01-29
3 + 1 tévhit a kontaktlencsével kapcsolatban

Rengeteg téves információval találkozhatunk, ha épp a kontaktlencse felelőségteljes használata után kutatunk az interneten. Persze a helyes megoldások is megbújnak a válaszok közt, azonban soha nem tudhatjuk, hogy ki az, akinek valójában hihetünk. Most azonban összeszedtünk 3 + 1 olyan téves megállapítást, amely helytelenül került a köztudatba.

3+1 tény, amit tudnod kell a kontaktlencséről
2018-01-29
3+1 tény, amit tudnod kell a kontaktlencséről

A kontaktlencse viselete – a szemüvegtől eltérően - jóval komplikáltabb, nagyobb odafigyelést és rendszeres ápolást igényel. Mostani bejegyzésünkben összeszedtünk 3 + 1 olyan hasznos tanácsot, amelyeket betartva, biztosan nem érhetnek majd kellemetlen meglepetések. Olvass bele Te is és tudj meg még többet a témáról!

1 


A Szász Optika csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtad ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Szász Optika Csapata