Blog menü
Ajándék RayBan napszemüveggel várunk!
2018-02-01
Ajándék RayBan napszemüveggel várunk!

A tűző nap káros UV sugarai nagymértékben károsítják a szemet, ezért nagyon fontos, hogy a megfelelő gondossággal kiválasztott napszemüveggel védekezzünk ellene. A napszemüveg kiválasztásakor érdemes odafigyelni arra, hogy minőségben is, ne csak külsőleg hozza a színvonalat.

 

Szeretnénk segíteni Neked abban, hogy megtaláld a napszemüveget, ami amellett, hogy az aktuális trendeknek megfelel, óvja is a szemed a káros ultraibolya sugarakkal szemben. Van egy nagyszerű ajánlatunk számodra!

 

Készíttess most nálunk, a szekszárdi Szász Optikában egy ID Lifestyle Multifokális lencsével ellátott szemüveget és megajándékozunk egy prémium minőségű RayBan napszemüveggel! Szeretnéd, hogy a napszemüveged is dioptriás lencsével legyen felszerelve? Most mindössze 19.800 Ft-ért cserébe UV szűrős lencsével látjuk el az ajándék napszemüvegedet.

 

Ne hagyd ki ezt a nagyszerű ajánlatot! Várunk szeretettel Téged is Szekszárdon, a Szász Optikában!

Írd meg véleményed!

A Szász Optika csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtad ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Szász Optika Csapata