Blog menü
Online Vs. személyes szemüvegvásárlás
2018-05-22
Online Vs. személyes szemüvegvásárlás

Sokatokban merülhet fel a kérdés szemüveg vagy napszemüveg vásárlás előtt, hogy „akkor most menjek el optikai szaküzletbe vagy egyszerűen rendeljem meg a netről a kinézett szemüveget?” Az online vásárlás sok esetben gyorsabb, kényelmesebb, még olcsóbb is lehet. De biztosan megéri a kockázatot?

 

A „hogy áll a szemüveg” kérdése

Az első – és talán legnyomósabb – ok a személyes vásárlás mellett az az, hogy online semmilyen formában sem lesz lehetőséged felpróbálni a kinézett szemüveget. Természetesen lehet fogalmad róla, hogy hogy fog állni, de biztos megéri próba-szerencse alapon kiadni több tízezer forintot?

 

Nagyon sok múlhat az arc- és fejformádon, sőt, még a bőröd színén is, ezt az összhatást pedig kizárólag a felpróbálásnál fogod látni.

 

Garancia?

Nagyon sok online üzlet ipari mennyiségben vásárol szemüvegeket és napszemüvegeket, amiken a lehető leghamarabb szeretnének túladni – ráadásul ezt a lehető legminimálisabb utólagos költségekkel. Ez pedig szemüvegek esetében nem más, mint a garancia.

 

A webshopok kínálatát böngészve feltűnt, hogy a legtöbb helyen nevetségesen rövid a szemüvegek garanciája. Egy szemüveg hiába új, egyrészt lehet gyári hibás, ami közel sem biztos, hogy az első hetekben feltűnik, másrészt pedig bármikor történhet valami a szemüvegeddel önhibádon kívül. Nálunk, a Szász Optikában pontosan ezért jár 1 év garancia minden szemüveg mellé.

 

Ugye Te sem szeretnél hamisítványt?

Sajnos a legnagyobb körültekintés ellenére is lehet hamisítvány az interneten vásárolt szemüveg. Akár a parfümök vagy a ruhák esetében. A napszemüvegeket is hamisítják!

 

Egy hamisítvány szinte mindig silány minőségű lesz, mind az anyagát, mind az összeszerelést tekintve. Emellett hiába van felragasztva a lencsére, hogy polárszűrős, erre semmilyen formában nincs garancia! Vigyázz a pénztárcádra, de legfőkébb a szemed egészségére és csak megbízható forgalmazóktól, lehetőleg személyesen vásárolj mind dioptriás, mind napszemüveget!

 

Lehet, hogy olcsóbb, de megéri?

Ne feledd, nem minden az ár! Lehet, hogy spórolsz párezer forintot az internetes vásárlással, de azt sem szabad elfelejteni, hogy a személyes vásárlással szolgáltatást is veszel. Szakmai támogatást, megbízható szerviz hátteret és tanácsadást.

 

A Szász Optikában csak hivatalos, ellenőrzött forrásokból származó szemüvegeket és napszemüvegeket forgalmazunk, így biztos lehetsz benne, hogy amit az üzletünkben látsz, az kiváló minőségű, eredeti termék, ami sokáig hű társad lesz. Térj be Hozzánk a szekszárdi üzletünkbe és egy személyes tanácsadás keretein belül segítünk Neked kiválasztani a tökéletes szemüveget! És ne feledd, törzsvevő programunkban mindig van kedvezmény számodra! ;-)

Írd meg véleményed!

A Szász Optika csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtad ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Szász Optika Csapata