Blog menü
3 + 1 tévhit a kontaktlencsével kapcsolatban
2018-01-29
3 + 1 tévhit a kontaktlencsével kapcsolatban

Rengeteg téves információval találkozhatunk, ha épp a kontaktlencse felelőségteljes használata után kutatunk az interneten. Persze a helyes megoldások is megbújnak a válaszok közt, azonban soha nem tudhatjuk, hogy ki az, akinek valójában hihetünk. Most azonban összeszedtünk 3 + 1 olyan téves megállapítást, amely helytelenül került a köztudatba.

3+1 tény, amit tudnod kell a kontaktlencséről
2018-01-29
3+1 tény, amit tudnod kell a kontaktlencséről

A kontaktlencse viselete – a szemüvegtől eltérően - jóval komplikáltabb, nagyobb odafigyelést és rendszeres ápolást igényel. Mostani bejegyzésünkben összeszedtünk 3 + 1 olyan hasznos tanácsot, amelyeket betartva, biztosan nem érhetnek majd kellemetlen meglepetések. Olvass bele Te is és tudj meg még többet a témáról!

Kijelző előtt a szem épsége
2018-01-29
Kijelző előtt a szem épsége

Napjaink nagyrészét különböző elektronikus eszközök kijelzője előtt töltjük, amely a szemünk számára kimondottan megterhelő lehet. Mit tehetünk annak érdekében, hogy a monitorok által kibocsájtott kék-ibolya fény ne károsítsa a látásunkat? A megoldás a megfelelő lencse kiválasztása. Legújabb bejegyzésünkből kiderül, hogy milyen szemüveget érdemes választanod, ha Te is órákat ülsz a kijelző előtt.

Szemüveg vagy kontaktlencse?
2018-01-29
Szemüveg vagy kontaktlencse?

Majdhogy nem állandó téma a szemüvegesek körében a két látásjavító eszköz közti huzavona. Mikor, melyiket kell és érdemes hordani? A kontaktlencse viselete mindennapi odafigyelést igényel, de sokszor kényelmesebb. A szemüveg esztétikusabb, de nem minden helyzetben kivitelezhető. Most mégis melyiket válasszuk? Tarts velünk és derítsük ki együtt!

 2 


A Szász Optika csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtad ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Szász Optika Csapata