Légies, mégis karakteres. Közismert forma, mégis teljesen új köntösben. A Tom Ford SANDRINE napszemüveg igazi életérzést, mégis könnyed viseletet kínál a mindennapokra és a vagány hétvégékre egyaránt.
Szász Optika is feeling satisfied at Szász Optika.
Ez a keret inspiráló, maximalista, merész, de közben simulékony és perfekcionista. Karakterek és nud rajongók előnyben! Várunk!
Szász Optika is feeling satisfied at Szász Optika.
Az utóbbi évek nagy slágere volt a pillangó alakú napszemüveg. Napjainkban is igazi klasszikusnak számít, azonban ez a Tom Ford keret túlmutat minden elváráson! Izgalmas, ergonomikus, tökéletes. Már csak az a kérdés, hogy Te miként mutatsz benne! Tedd próbára Szekszárdon ...
Ha egy igazán markáns és karakteres keretre vágysz, ami formájában lenyűgöző, de színvilágában visszafogott, akkor ez egy ideális választás a számodra. Öltöztet, mégis minden ruhadarab mellé tökéletesen passzol! Próbáld fel Te is!
Szász Optika is feeling fantastic at Szász Optika.
A Tom Ford FAUSTO keretek igazi nagy sztárnak számítanak ebben a kategóriában. Kényelmes viselet, vonzó, hangsúlyos, de nem tolakodó megjelenés. ... ahogy a nagy könyvben meg van írva.
Szász Optika is feeling satisfied at Szász Optika.
Már anyagában is markáns megjelenést biztosít ez a Tom Ford FAUSTO keret, de a tervezők nem érték be ennyivel. A részletekben rejlik az igazság! Merész és egyben látványos Fém T logó díszítésének köszönhetően az arcod felé irányítja mindenki tekintetét. Egy ...
Ez a négyzet alakú műanyag pajzs formát övező keret igazán megosztó, de kétség kívül látványos és formabontó alkotás. A Tom Ford modellekben az a legjobb, hogy széles termékskálán mozognak, így történhet meg az, hogy egy-egy ilyen merész modell is piacra ...
Vannak formák, melyeket tényleg nem lehet megunni. Ilyen ez a Tom Ford Penelope Aviator napszemüveg is. A vonzó kialakításának köszönhetően a legtöbb arc formához passzol. Minőségi anyaghasználatának köszönhetően, pedig szinte egy elnyűhetetlen darab. Próbáld fel személyesen a Szász Optikában!
Szász ...
Meleg színvilág, bátor és egyben igazán látványos forma. Ez a Tom Ford ellent mond a megszokott napszemüvegek által kínált formáknak. Különleges választás, különleges karaktereknek. Már kapható Szekszárdon a Szász Optikában!
Szász Optika is feeling happy at Szász Optika.
Úgy gondoljuk, hogy senkinek nem kell bemutatni a Tom Ford márkanevet. Egy lendületes, letisztult márka, aki minden részletében finom, elegáns, figyelmes és egyben különleges. Megérkezett a legújabb kollekció! Várunk Szekszárdon a Szász Optikában!
Szász Optika is feeling excited at Szász ...
A Celine tervezések mindig különlegesek és lényegre törőek, félreérthetőek, de egyértelműek. Ilyen ez a ragyogó "Butterfly" forma világú napszemüveg is. A modern nő fegyvere! Várunk Szekszárdon a Szász Optikában!
Szász Optika is at Szász Optika.
Több ezer szemüveg és megannyi napszemüveg vár Rád a Szász Optikában! A különleges formáktól a tradicionálisig mindent megtalálsz! Várunk!
Szász Optika is at Szász Optika.
A Cat Eye típusú keretek ismét hódítanak. Sokaknak egyszerűen retro, sokaknak dögös, sokan pedig csak egyszerűen imádják. A különleges forma csalogatja a tekintetet és bizony még karakteresebbé varázsolja viselőjének arcát. Karakteres hölgyeknek kötelező és egyben elegáns darab! Már felpróbálható a ...
Ebben a napszemüvegben még színesebbnek és vonzóbbnak fogod látni a világot. A kontrasztok látványosak, a viselet kényelmes, a forma tradicionális, a fényvédelem pedig egyszerűen tökéletes! Ez a Te tökéletes napszemüveged! Próbáld fel és vidd magaddal! Várunk Szekszárdon a Szász Optikában!
...
Ha imádod a csillogást és a kendőzetlen figyelmet akkor ez a Celine aviator keret biztosan tökéletes választás. A minőségi anyagok és látványos megjelenés nem hagyja, hogy elrejtőzz a tömegben! Egyszerűen vonza a tekintetet. Egy próbát megér... Szekszárdon a Szász Optikában!
...
Az Oakley Holbrook kollekciója igazi nagyágyú a napszemüveg piacon. A férfiak által közkedvelt forma és anyaghasználat szinten minden igényt kielégít. Kényelmes, strapabíró és mindemellett látványos, de klasszikus darab. Limitált mennyiségben megtalálod Szekszárdon a Szász Optikában!
Szász Optika is at Szász ...
A 2019-es napszemüveg trendek egyértelműen a szokatlan formák felé mennek el. A geometrikus mondanivalók, a különleges keretek hódítanak. Minden darab öltöztet és igazán extra megjelenést biztosít. Neked melyik állna jól? Derítsük ki közösen! Találkozzunk Szekszárdon a Szász Optikában!
Szász Optika ...
Nagyon örülünk annak, hogy egyre többen keresitek az optikánkban a minőségi oakley kereteket, hiszen a professzionális nap elleni védelem kiemelkedően fontos számunkra és természetesen a szemed számára! Ebben a hónapban az uraknak szeretnénk kedvezni, hiszen óriási oakley vásárral készültünk! Találkozzunk ...
Ezúton kívánunk minden kedves vásárlónknak sonkában, tormában, felejthetetlen pillanatokban és sok pihenésben gazdag, boldog húsvéti ünnepeket! Keddtől már a megszokott munkarendben várunk titeket.
Szász Optika is feeling festive at Szász Optika.
Imádjuk, hogy a férfiak is egyre bátrabban mernek színeket, fémes hatásokat és anyagában különleges darabokat viselni. Ez a Ray-Ban modell nem csak alakjában szakít a hagyományokkal, de színében is igazi gyöngyszem.
Szász Optika is feeling amused at Szász Optika.
A Ray Ban Aviator Shooter napszemüvegei vintage vonalvezetésűek és egyedülálló "csavart" kínálnak az eredeti Aviator Classic napszemüveg szerelmesei számára. A különleges megjelenést kedvelő férfiak számára egyszerűen kötelező és értékálló darab.
Szász Optika is feeling satisfied at Szász Optika.
Jelenleg a világ egyik leginkább szimbolikus napszemüveg modellje.Aa Ray-Ban Aviator Classic napszemüveget eredetileg az Egyesült Államok repülőgép pilótáinak tervezték 1937-ben, ezt követően vált ismerté világszerte. Igazi klasszikus, megújult köntösben.
Szász Optika is feeling nostalgic at Szász Optika.
Bevásárló napok a Szász Optikában! Gyere be hozzánk most szombatig, hiszen minden termékünkre további 20 % kedvezményt biztosítunk! Várunk Szekszárdon a Szász Optikában!

#szaszoptika #beavasarlonapok #kedvezmény #akció
Szász Optika is feeling excited at Szász Optika.
Az idei év slágere a cat eye. Ez a szó szerint ragyogó Swarovski letisztult, finom, de mégis karakteres vonalvezetésével fantasztikus megjelenést kölcsönös minden hölgy számára. Erre mondják, hogy a napszemüveg bizony öltöztet. Már kapható Szekszárdon, a Szász Optikában.
Szász Optika ...
Ez az extra méretű, nagy látófelülettel rendelkező, átmenetes Bvlgari napszemüveg minden belevaló Nő vágya. A 62 mm-es lencseátmérő igazi nagyágyúvá, míg a minőségi anyag és fémhasználata tartós szereplővé teszi az életedben. Próbáld fel Nálunk! ... Várunk!
Szász Optika is feeling ...
Zsuzsanna Kátai, köszönöm, hogy minket választottál, új szemüveged elkészítéséhez! 🤓❤️🤓
Szász Optika is feeling happy at Szász Optika.
A különleges anyagkombinációjú Jimmy Choo napszemüveg megidézi a havana szín és élményvilágát, felruházza viselőjét az arany fémes sokszínűségével és önfeledt, magabiztos csillogást kölcsönöz neki. Exclusive darab. Szekszárdon, a Szász Optikában!
Szász Optika is feeling fantastic at Szász Optika.
A Jimmy Choo Andie napszemüveg tökéletesen kerek formáját egy igazán különleges kristályszövet tesz részletesen kifinomulttá. Az exkluzív kristályanyag csak a Jimmy Choo szemüveg kollekciójában érhető el. Biztosan érdemes megnézned Szekszárdon, a Szász Optikában!
Szász Optika is feeling excited at Szász ...

továbbiak betöltése

A Szász Optika csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtad ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Szász Optika Csapata