Úgy gondoljuk, hogy senkinek nem kell bemutatni a Tom Ford márkanevet. Egy lendületes, letisztult márka, aki minden részletében finom, elegáns, figyelmes és egyben különleges. Megérkezett a legújabb kollekció! Várunk Szekszárdon a Szász Optikában!
Szász Optika is feeling excited at Szász ...
A Celine tervezések mindig különlegesek és lényegre törőek, félreérthetőek, de egyértelműek. Ilyen ez a ragyogó "Butterfly" forma világú napszemüveg is. A modern nő fegyvere! Várunk Szekszárdon a Szász Optikában!
Szász Optika is at Szász Optika.
Több ezer szemüveg és megannyi napszemüveg vár Rád a Szász Optikában! A különleges formáktól a tradicionálisig mindent megtalálsz! Várunk!
Szász Optika is at Szász Optika.
A Cat Eye típusú keretek ismét hódítanak. Sokaknak egyszerűen retro, sokaknak dögös, sokan pedig csak egyszerűen imádják. A különleges forma csalogatja a tekintetet és bizony még karakteresebbé varázsolja viselőjének arcát. Karakteres hölgyeknek kötelező és egyben elegáns darab! Már felpróbálható a ...
Ebben a napszemüvegben még színesebbnek és vonzóbbnak fogod látni a világot. A kontrasztok látványosak, a viselet kényelmes, a forma tradicionális, a fényvédelem pedig egyszerűen tökéletes! Ez a Te tökéletes napszemüveged! Próbáld fel és vidd magaddal! Várunk Szekszárdon a Szász Optikában!
...
Ha imádod a csillogást és a kendőzetlen figyelmet akkor ez a Celine aviator keret biztosan tökéletes választás. A minőségi anyagok és látványos megjelenés nem hagyja, hogy elrejtőzz a tömegben! Egyszerűen vonza a tekintetet. Egy próbát megér... Szekszárdon a Szász Optikában!
...
Az Oakley Holbrook kollekciója igazi nagyágyú a napszemüveg piacon. A férfiak által közkedvelt forma és anyaghasználat szinten minden igényt kielégít. Kényelmes, strapabíró és mindemellett látványos, de klasszikus darab. Limitált mennyiségben megtalálod Szekszárdon a Szász Optikában!
Szász Optika is at Szász ...
A 2019-es napszemüveg trendek egyértelműen a szokatlan formák felé mennek el. A geometrikus mondanivalók, a különleges keretek hódítanak. Minden darab öltöztet és igazán extra megjelenést biztosít. Neked melyik állna jól? Derítsük ki közösen! Találkozzunk Szekszárdon a Szász Optikában!
Szász Optika ...
Nagyon örülünk annak, hogy egyre többen keresitek az optikánkban a minőségi oakley kereteket, hiszen a professzionális nap elleni védelem kiemelkedően fontos számunkra és természetesen a szemed számára! Ebben a hónapban az uraknak szeretnénk kedvezni, hiszen óriási oakley vásárral készültünk! Találkozzunk ...
Ezúton kívánunk minden kedves vásárlónknak sonkában, tormában, felejthetetlen pillanatokban és sok pihenésben gazdag, boldog húsvéti ünnepeket! Keddtől már a megszokott munkarendben várunk titeket.
Szász Optika is feeling festive at Szász Optika.
Imádjuk, hogy a férfiak is egyre bátrabban mernek színeket, fémes hatásokat és anyagában különleges darabokat viselni. Ez a Ray-Ban modell nem csak alakjában szakít a hagyományokkal, de színében is igazi gyöngyszem.
Szász Optika is feeling amused at Szász Optika.
A Ray Ban Aviator Shooter napszemüvegei vintage vonalvezetésűek és egyedülálló "csavart" kínálnak az eredeti Aviator Classic napszemüveg szerelmesei számára. A különleges megjelenést kedvelő férfiak számára egyszerűen kötelező és értékálló darab.
Szász Optika is feeling satisfied at Szász Optika.
Jelenleg a világ egyik leginkább szimbolikus napszemüveg modellje.Aa Ray-Ban Aviator Classic napszemüveget eredetileg az Egyesült Államok repülőgép pilótáinak tervezték 1937-ben, ezt követően vált ismerté világszerte. Igazi klasszikus, megújult köntösben.
Szász Optika is feeling nostalgic at Szász Optika.
Bevásárló napok a Szász Optikában! Gyere be hozzánk most szombatig, hiszen minden termékünkre további 20 % kedvezményt biztosítunk! Várunk Szekszárdon a Szász Optikában!

#szaszoptika #beavasarlonapok #kedvezmény #akció
Szász Optika is feeling excited at Szász Optika.
Az idei év slágere a cat eye. Ez a szó szerint ragyogó Swarovski letisztult, finom, de mégis karakteres vonalvezetésével fantasztikus megjelenést kölcsönös minden hölgy számára. Erre mondják, hogy a napszemüveg bizony öltöztet. Már kapható Szekszárdon, a Szász Optikában.
Szász Optika ...
Ez az extra méretű, nagy látófelülettel rendelkező, átmenetes Bvlgari napszemüveg minden belevaló Nő vágya. A 62 mm-es lencseátmérő igazi nagyágyúvá, míg a minőségi anyag és fémhasználata tartós szereplővé teszi az életedben. Próbáld fel Nálunk! ... Várunk!
Szász Optika is feeling ...
Zsuzsanna Kátai, köszönöm, hogy minket választottál, új szemüveged elkészítéséhez! 🤓❤️🤓
Szász Optika is feeling happy at Szász Optika.
A különleges anyagkombinációjú Jimmy Choo napszemüveg megidézi a havana szín és élményvilágát, felruházza viselőjét az arany fémes sokszínűségével és önfeledt, magabiztos csillogást kölcsönöz neki. Exclusive darab. Szekszárdon, a Szász Optikában!
Szász Optika is feeling fantastic at Szász Optika.
A Jimmy Choo Andie napszemüveg tökéletesen kerek formáját egy igazán különleges kristályszövet tesz részletesen kifinomulttá. Az exkluzív kristályanyag csak a Jimmy Choo szemüveg kollekciójában érhető el. Biztosan érdemes megnézned Szekszárdon, a Szász Optikában!
Szász Optika is feeling excited at Szász ...
Szász Optika Szász Optika updated their profile picture.
Az idei tavaszi napszemüveg trendek nagyszerű meglepetéseket, újszerű fazonokat tartogatnak nekünk. A szokatlan cat eye vonalat népszerűsítő EMILIO PUCCI keret már megtekinthető Szekszárdon a Szász Optikában! Várunk!
Szász Optika is feeling special at Szász Optika.
A hölgyek körében közkedvelt játékos, de mégis üzleties, frappáns, de ezen felül igazán csillogó megjelenést biztosít ez a különleges, limitált szériás Jimmy Choo keret. Természetesen felpróbálhatod Szekszárdon a Szász Optikában! Várunk!
Szász Optika is feeling blissful at Szász Optika.
A Jimmy Choo keretek legtöbbjére igaz, hogy azonnal felismerhetőek, hiszen mindegyikben van valami sugárzó, valami különleges, valami elragadó. Jellemzően minden szemüvegben megtestesül egy igazi karakteres nő. Igazán profi kiegészítő minden egyes darab, ahogy ez is. Próbáld fel Szekszárdon, a Szász ...
Ez a Jimmy Choo keret nagyszerű választás, ha minden napon jól esik egy kis csillogás. Business causal-t kedvelő hölgyek részére nagyszerű választás és örök, divatos darab! Dobjuk fel együtt a szürke hétköznapokat! Várunk Szekszárdon a Szász Optikában!
Szász Optika is ...
Dolce & Gabbana híres arról, hogy egy-egy nagyszerű formához nyúlnak hozzá igazi szakértő kezek. Ez a keret is pont így született. Az ismert formát bolondították meg egy kis csavarral, amitől még könnyedebb, még látványosabb lett a végeredmény. Próbáld fel Szekszárdon ...
Vannak olyan modellek, amelyek ránézésre egy-egy márkához kapcsolhatóak.Ez a havana színű modell tipikusan ilyen. Talpig Dolce & Gabbana! Próbáld fel Szekszárdon, a Szász Optikában!

#szaszoptika #Dolce #Gabbana #havana #szemüveg #optikaikeret #prémiumkeret
Szász Optika is feeling ready at Szász Optika.
Nagyon ügyelünk arra, hogy Te minden esetben megtaláld a legnagyobb márkák legújabb modelljeit kínálatunkban! Tudjuk, hogy imádod az újdonságokat! Nézz be hozzánk, hiszen megérkeztek a 2019-es Dolce & Gabbana optikai keretek! Várunk!

#szaszoptika #szekszard #optikaikeret #dolceandgabbana #2019
Szász Optika is ...

továbbiak betöltése

A Szász Optika csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtad ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Szász Optika Csapata