Kontaktlencse

Minőségi látáskorrekció, minőségi keretek, stílus és profizmus egy helyen!

Nem megfelelő a látásod? Tudod, hogy mindenképpen látáskorrekciós eszközre van szükséged, de azt nem tudod, hogy kontaktlencse vagy szemüveg lenne az ideális? Mindenkinek más és más a komfortos azt tudnod kell és mind a két választás megfelelő lehet. Csupán az dönti el, hogy melyik a jó választás, hogy Neked melyikre van szükséged igazán! A legnagyobb különbség a szemüveg és a kontaktlencse között, hogy utóbbi egy igazán láthatatlan megoldás. Ha nem szeretnéd, hogy a külvilág tudomást szerezzen optikai problémádról, akkor bizony ez egy tökéletes megoldás Neked és az olyan embereknek, akik ódzkodnak a szemüveg viselésétől. Funkciójában szinte megegyezik egy normál értelemben vett szemüveggel, hiszen a látásod minőségét hivatott javítani.

A mai, modern kontaktlencse tökéletesen illeszkedik a szemed felületéhez sőt kiemelkedően nagy dioptria igény esetén sem lép fel a torzító hatás. A kontaktlencse megadja a szabad látás élményét, és az igazán komfortos látás örömét is. Nem jelent problémát az sem, ha a látásod javításához speciális tecnhikákat kell alkalmazni. Ilyen lehet pl.: a cilinder vagy a multifokális lencse, hiszen ezek is megoldhatóak kontaktlencsével.
Optic Therapy Egészséges Látás Program


A kontaktlencse titka hasonló, mint a szemüvegé! Megfelelő, mindenre kiterjedő vizsgálat nélkül nem lehet kiválasztani. Ebben nyújt segítséget a kontaktlencse illesztés, ahol felmérésre kerül, hogy pontosan milyen élethelyzethez keresel megoldást, illetve az is kiderül, hogy ténylegesen milyen lencsére van szükséged. Ezt követően ingyenesen vehetsz igénybe próbalencsét, hogy megbizonyosodj arról, hogy ténylegesen azt kapod, amire a szemednek szüksége van. Látogass el Szekszárdon a Szász Optikába és informálódj a kontaktlencse adta lehetőségekről. Várunk!


Lépjünk kontaktba,
mert most még többet adunk!

Kontaktlencse egy évre,
ingyenes illesztéssel!
A kontaktlencse bizony napi teendő ha a szemre történő felhelyezést nézzük, de magának a lencse beszerzésének módja lehet igen is kényelmes és tulajdonképpen működhet úgy, mint egy előfizetéses telefon. Ha elkötelezed magad a kontaktlencse mellett tudnod kell, hogy nem egyszeri költséget vállalsz magadra, mint mondjuk egy szemüveg esetén. Speciális csomagajánlatunk abban van a segítségedre, hogy egyszerűsödjön a kontaktlencse beszerzése és a szemed egészségének utánkövetése és ezáltal maga a kontaktlencse viselése is!

Éves konstrukciónk lényege, hogy 4 havonta újabb és újabb adag lencséket kapsz Tőlünk és ezeknek ellenértékét is 4 havonta rendezed felénk, de mivel éves megállapodást kötünk Veled, így további ajándékokat tudunk mellé helyezni, hogy Te ismételten még többet kaphass tőlünk!

Mit is tartalmaz ajánlatunk?
 • 3x3 pár lencsét negyedévente + 1 pár ajándék lencsét vagyis összesen 9 pár lencsét egy évben és 3 pár lencsét ajándékként.
 • ingyenes kontaktlencse illesztést (6.000 HUF helyett)
 • 1 db Optic Therapy Egészséges Látásprogram Prémium Vizsgálatot (6.000 HUF helyett ingyenes)
 • 1 db ajándék voucher-t Optic Therapy Egészséges Látásprogram vizsgálatra, melyet elajándékozhatsz. (6.000 HUF értékű ajándék)
 • 1 db próbalencsét, hogy megtudjuk megfelelően illeszkedik-e a lencse (5.000 HUF helyett ingyenes)
 • 1 db szem vitalitás konzultációt, hogy utánkövessük látásod egészségét (6.000 HUF helyett ingyenes)

Ez összesen normál, egy fókuszú lencse esetén 9.980 HUF / 4 hó vagyis mindösszesen 29.940 HUF / év
Cilinderes lencse esetén 13.990 HUF / 4 hó vagy mindösszesen 41.970 HUF / év

Töltsd ki alábbi űrlapunk, hogy bővebb információt kaphass ajánlatunkról. Az űrlap kitöltését követően munkatársunk időpontot egyeztet Veled a díjmentes Kontaktlencse Illesztési Konzultációhoz, ahol megismerkedhetsz a kontaklencse rejtelmeivel, feltételeivel. A konzultáció díjmentes és nem kötelez vásárlásra.
Jelentkezem
Optic Therapy Egészséges Látás Program Optic Therapy Egészséges Látás Program
Napi Viseletű Lencsék
A napi viseletű lencsék lényegi részét az adja, hogy nap, mint nap új lencse kerül a szemre, tehát minden reggel a steril csomagolásból kibontva folyadékkal feltöltött friss lencséket illeszthetünk szemünkre. Az elhasználódott lencse nem kerül fertőtlenítésre és újra behelyezésre, hanem egész egyszerűen a nap végén kidobható.

A napi lencsék növelik a komfortérzetet, minden esetben megfelelő folyadékmennyiséggel rendelkeznek. Mivel a lencsének nincs ideje elhasználódni, így kimagasló az oxigénátengedő képessége. Nagy nedvességtartalma miatt javasoljuk olyan embereknek akik munkájuk során több időt ülnek számítógép előtt, hiszen a kék fény kiszárítja a szem felszínét, kevesebbet pislogunk, így a szem könny filmrétege kiszárad, de egy napi viseletű lencse megfelelő védelmet nyújthat ez ellen is. Természetesen a napi viseletű lencsék is rendelkeznek UV szűrő réteggel és magasabb számú dioptriákkal is rendelhetőek.

A napi viseletű lencse egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell időt tölteni a lencse sterilizálásával és feltöltésével, illetve a steril csomagolásnak köszönhetően a szennyezettség elkerülhető. Tökéletes választás olyan embereknek, akik igen intenzív életet élnek, esetleg sokat utaznak és, akik számára fontos a magasfokú kényelem.

Napi Viseletű Lencsecsomag
 • 60 db, 30 pár lencse 16.400 HUF, amely egy hónapra elegendő adag
 • nincs szükség lencsetárolóra
 • nincs szükség ápoló folyadékra

Optic Therapy Egészséges Látás Program Optic Therapy Egészséges Látás Program
Havi Viseletű Lencsék
A havi viseletű lencsék lényegi részét az adja, hogy egy hónapon keresztül ugyan az a lencse kerül fel a szemre. A reggeli felhelyezést követően az esti órákban a lencse kivételre kerül, majd mind a két lencsét külön-külön lencsetárolóba kell helyezni és feltölteni ápoló folyadékkal, hogy a lencsék feltöltődhessenek, regenerálódhassanak és természetesen remineralizálódhassanak.

Összegezve tehát ugyan az a kontaktlencse kerül viselésre egy hónapon keresztül. Fontos felhívni a figyelmet arra, hogy a lencsét minden este ki kell venni a szemből és időt kell neki hagyni a feltöltődésre. A lencse kényelmes, komfortos viseletet biztosít, azonban fontos, hogy megfelelően ápoluk azt, különben elhasználódik és nem nyújt optimális látást. A védő-ápoló folyadék mellett szükséges lehet nedvesítő szemcsepp használata, hogy a szem nedvessége optimális legyen.

A napi viseletű lencsékhez hasonlóan a havi lencsék is tökéletes oxigénáteresztő lencsék, rendelkeznek UV szűrő réteggel és a legmodernebb elvárásoknak megfelelően készülnek. Azon embereknek ajánljuk, akik kedvező, láthatatlan megoldást keresnek és nem okoz nekik problémát a lencsék megfelelő ápolása.

Havi Viseletű Lencsecsomag
 • 4 pár lencse, mely 4 hónapra elegendő, 11.600 HUF
 • szükséges az ápoló folyadék
 • szükséges a lencsetároló
 • szükséges a nedvesítő folyadék

Töltsd ki alábbi űrlapunk, hogy bővebb információt kaphass ajánlatunkról. Az űrlap kitöltését követően munkatársunk időpontot egyeztet Veled a díjmentes Kontaktlencse Illesztési Konzultációhoz, ahol megismerkedhetsz a kontaklencse rejtelmeivel, feltételeivel. A konzultáció díjmentes és nem kötelez vásárlásra.
Jelentkezem a díjmentes konzultációra
A Szász Optika csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtad ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Szász Optika Csapata