Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

COVID-19

COVID-19

A COVID-19 (koronavírus) vírus terjedésének megelőzése céljából, valamint vásárlóink és munkatársaink védelme érdekébenszámos óvintézkedést voltunk kényetelen bevezetni a Szász Optikában. Ezúton tájékoztatunk, hogy üzleteinkben a kilincseket rendszeresen fertőtlenítjük és szellőztetéssel megoldott légcsere történik! Mindemellett számunkra kiemelten fontos, hogy Te is a legnagyobb biztonságban érezd magad, ezért és természetesen a  közegészségügyi kockázat elkerüléséért a következő szabályokat vezettük be.


- Kérjük, hogy bármilyen folú hőemelkedés, láz, vagy bármilyen légzőszervi betegséggel kapcsolatos tünet, mint például köhögés esetén, a már lefoglalt látásvizsgálati időpontodat töröltesd munkatársainkkal. Természetesen törekszünk arra, hogy mielőbb új időpontot tudjunk adni a részedre.


- Amennyiben az elmúlt 14 napban jártál a COVID-19 vírus terjedése által kockázatot jelentő területen, városban vagy akár országban, esetlegesen a családod vagy baráti társaságod néhány tagja onnan érkezett haza, kérjük, egyeztessen új, későbbi időpontot vizsgálatra.


- Amennyiben vizsgálatra érkezel hozzánk, úgy egy rövid kérdőívre kell válaszolnod, amely alapján szakképzett kollégáink el tudják dönteni, hogy elvégezhető-e a látásvizsgálat. Együttműködésedet és megértésedet előre is köszönjük.


- Amikor optikánkba érkezel kérjük, hogy ne vedd magadra, hogy munkatársaink kerülik a kézfogást vagy a bármilyen nemű érintkezést.


- Az optikába érkezéskor kérjük, hogy feltétlenül használd a fertőtlenítő kézmosónkat.


- Kérjük, hogy lehetőség szerint optikánkba egyedül vagy maximum egy kísérővel érkezz.


- Kérjük, hogy a már lefoglalt időpont előtt ne érkezz sokkal korábban, hogy az ügyféltérben eltöltött várakozási időt csökkenteni tudjuk.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel a megértésedet előre is köszönjük!Blog menü
vissza


A Szász Optika Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Szász Optika Csapata