Blog menü
Kontaktlencse – Online vagy személyesen?
2018-05-25
Kontaktlencse – Online vagy személyesen?

Ha Te is gondolkodtál már kontaktlencse viselésén, biztosan felmerült már is a kérdés, hogy inkább személyesen vagy az interneten érdemes-e kontaktlencsét vásárolnod? Ebben a cikkünkben összehasonlítjuk őket, tarts velünk!

Online Vs. személyes szemüvegvásárlás
2018-05-22
Online Vs. személyes szemüvegvásárlás

Szemüveg, napszemüvegvásárlás előtt állsz? Akkor már biztosan felmerült benned a kérdés, hogy érdemes-e elmenned egy optikai szaküzletbe vagy inkább a kényelmesebb, internetes vásárlást választanod. Mi a személyes szemüvegvásárlásban hiszünk, ezért összeszedtünk Neked 3 nyomós érvet mellette! 

Ajándék RayBan napszemüveggel várunk!
2018-02-01
Ajándék RayBan napszemüveggel várunk!

Óvd meg szemed épségét a káros ultraibolya sugárzástól! Készíttess most nálunk, a szekszárdi Szász Optikában egy ID Lifestyle Multifokális lencsével ellátott szemüveget és megajándékozunk egy prémium minőségű RayBran napszemüveggel!

MIre kell figyelned napszemüveg vásárlásakor?
2018-01-29
MIre kell figyelned napszemüveg vásárlásakor?

A napszemüvegnek nem csak esztétikai jelentősége van. A napszemüveg óvja szemünket a napsugarak rendkívül káros ultraibolya sugaraitól. Milyen szemüveget választhatunk, ami garantált védelmet nyújt az ártalmas UV sugárzás ellen? Tarts velünk és tudj meg többet!

1  


A Szász Optika csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtad ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Szász Optika Csapata