Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam
Időpontfoglalás
Válaszd az éles látást!
ne maradj le a mindennapok csodáiról
szaküzletünk az essilor prémium lencséket ajánlja

Egy jó látáskorrekciós eszköz, mint egy profi szemüveg vagy egy kényelmes viseletű kontaktlencse elkészítéséhez vagy kiválasztásához és a mindennapi komfortos élethez elengedhetetlen egy minőségi, pontos és szakmailag helyes látásvizsgálat! Legyen Neked is igazán tökéletes látásod a segítségünkkel! Prémium látásvizsgálatunknak köszönhetően a segítségünkkel a megfelelő dioptrián túl közelebb kerülhetsz a szemed élettani funkcióinak, vitalitásának állapotához is.

A Szász Optikában a vásárlóink kényelmes és a profizmus az első! Foglalj dedikált időpontot online rendszerünk segítségével, hogy sorbanállás nélkül, közeli időpontban tudjunk Téged fogadni optikánkban. Nincs más dolgod, mint görgess lejjebb és add meg személyes adataidat űrlapunk segítségével, majd válassz a megjelenő naptárban található zöld napokból. A nap megadását követően válassz az elérhető időpontok közül, majd ha minden mezőt kitöltöttél nincs más dolgod, mint fogadd el felhasználási feltételeinket és kattints a “LEFOGLALOM AZ IDŐPONTOT” gombra. Már végeztél is!

A sikeres foglalásról rendszerünk automatikus visszaigazoló levelet küld a megadott e-mail címedre és a lefoglalt időpont napján is emlékeztető levelet küldünk a Részedre. Hamarosan találkozunk!
Vezetéknév: *
Keresztnév: *
E-mail cím: *
Telefonszám: *
Megjegyzés:

.

.

Jelentkezés
Mi van a csomagban?
Mi van a csomagban?
természetes látás feltérképezése
optikai korrekció meghatározása, az optimális látásminőség elérése
szem elülső szegmens mikroszkópikus vizsgálata, egészséges működésének ellenőrzése
szemfenék egészségének, épp ér-és látóideg ellenőrzése
szemnyomás mérése, non-contact módon (nem fájdalmas, szemmel közvetlenül nem érintkező mérőeszközzel)
vizuális rendszer egészének funkcionális ellenőrzése
igényelt korrekciós eszköz paramétereinek meghatározása
kontaktlencse illesztés
beszélgetés: válaszok a látásoddal kapcsolatos észrevételeidre, kérdéseidre!

A professzionális látásvizsgálat egyszeri díja
8.000 Ft


Gyakori kérdések
Milyen régi szemüvegadatot vagy leletet hozzak magammal?
Valójában nem a régi leletre építünk a vizsgálat során. Ha nem hozod a leleteidet, az egyáltalán nem probléma, a vizsgálat így is teljes értékű!
Mivel kell akkor mégis készülni, hogy a kérdésekre választ adjak?
Semmivel. A válaszok a látásoddal kapcsolatosan számodra teljesen ismertek. A feltett kérdésekre minden esetben zsigerből jön a válasz.
Mennyi ideig tart egy átlagos látásvizsgálat hossza?
Átlagosan egy vizsgálat 20 - 40 percet vesz igénybe, de ez a felmerülő kérdések és az adott válaszok mennyiségén és mélységén múlik.
Ha kontaktlencsét viselek, akkor mehetek abban vizsgálatra?
Ha kontaktlencsét viselsz, inkább aznap ne tedd be a szemedbe, a vizsgálat végén van erre lehetőséged, nem kell egész nap nélkülöznöd.
Igényel-e bármilyen előkészületet a vizsgálaton való részvétel?
Nem, a vizsgálatra semmivel sem kell készülnöd. Minden szükséges eszköz a rendelkezésünkre áll a vizsgálat elvégzéséhez.
A vizsgálat után homályosan, szakaszosan fogok látni?
Nem, semmilyen szemcseppet nem használunk és szembogár tágítást sem végzünk. A látásod minősége a vizsgálat után nem változik.
Mennyire fájdalmas, vagy kellemetlen a szemvizsgálat?
Gyakorlatilag a szemeddel egyáltalán nem érintkezünk a vizsgálat alkalmával, így semmilyen fájdalmat, kellemetlenséget nem okoz.
A látásvizsgálat után mindjárt megvan van eredmény is?
Igen, a vizsgálatot követően azonnal elkészül az eredmény is, így szakértő munkatársunk azonnal tud tájékoztatni téged.


Miért fontos a látásvizsgálat?
Érzékszerveink kiemelt szerepet kapnak életünk során, mégsem fektetünk rájuk nagyobb hangsúlyt, amíg nem érezzük annak tényszerű szükségességét, vagyis amíg nem érezzük, hogy baj van, holott világunk érzékeléséhez, a pillanatok megéléséhez segítenek hozzá Minket. Tudtad, hogy a környezetünkből érkező információk zöme, nagyságrendileg 80%-a a szemünkön keresztül érkezik? Ettől függetlenül sajnos a világ lakosságának egy kis része lát csak igazán jól.
Kutatások százai megállapították, hogy 2.4 milliárd ember nem lát jól! Lakosságunk 34%-a jól lát, 20%-a visel szemüveget, vagy valamely látáskorrekciós eszközt, míg a teljes lakosság 46%-a nem figyel oda megfelelően látására, ezáltal nem fordul optometristához és nem is visel szemüveget vagy kontaktlencsét, holott szüksége lenne rá.
A helyzetet rontja, hogy 4 gyermekből 1 már óvodás korban nem lát jól és az is elgondolkodtató tényadat, hogy látásunkra nagyjából 3-4 événte fordítunk gondot, pedig autónkat azért évente egyszer elvisszük a kötelező szervízre!
Ne habozz! Előzd meg a drasztikus látásromlást, légy tisztában a saját látásod minőségével és viselj kényelmes és az éledhez igazodó lencséket! Az első lépést Neked kell megtenned! Jelentkezz látásvizsgálatunkra a fenti űrlapunk segítségével!


A Szász Optika Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Szász Optika Csapata