Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam
A mostani Szász Optika elődjét, a Szász Órás és Optikus műhelyt 1990-ben nyitotta meg Szász Sándor látszerész mester és felesége. A két üzlet akkor még egy helyen működött, ám 15 évvel később az órás műhely és az optika kettéváltak. Az optikát a mester felesége, Szász Sándorné vitte tovább, egészen 2010-ig, amikor is lányuk, Szász Nikoletta is csatlakozott a családi vállalkozáshoz. Mindkét generáció, anya és lánya egyaránt hisznek abban, hogy a látás, mint funkció kiemelkedően fontos mindenki számára, és ha az nem működik rendesen, az rányomja a bélyegét az élet minden területére. Így anya és lánya gondos, szakmailag naprakész és mindig fejlődő, hihetetlenül széles és színes kínálatú optikát álmodtak meg, amelyre illik a sokszor emlegetett szófordulat, miszerint párja nincsen, se közel, se távol. Nikoletta és édesanyja minőségre, szakmai stabilitásra, egyedi megoldásokra és persze kiemelkedő kínálatra való törekvése egy olyan üzletet hozott létre, amely igényt kielégít, sőt felül is múl. Prémium lencsék, világhírű márkák szemüvegkeretei, mindig kedvező árak, családias hangulat és természetesen kiemelkedő szakmai tudás várja az ide érkezőket nap mint nap.
rólunk


Szász Sándorné
A Szász Optika vezetését az órás műhely és az optika szétválása után, 2005-től Szász Sándorné vitte tovább. Két lábbal a földön állva, folyamatosan igénnyel a szakmai újításokra, az üzlet sikere mindmáig töretlen. Hogy hogyan sikerült innovatív, mégis családias hangulatot adni a Szász Optikának és mindezt évtizedeken át meg is őrizni?

A titok egy személy: Szász Sándorné, aki hisz a tradíció erejében, mégis nyitott az újításokra. Mai rohanó világunkban a gépek, az online fórumok adta lehetőségek kissé átvették a szerepet. "Beszélnek és cselekednek" helyettünk a kártyák, chipek, tabletek és okostelefonok. A lényeg a gyorsaság és egyszerűség. Az ember maga háttérbe szorult.

Szász Sándorné az a személy, aki amellett, hogy 100%-osan kihasználja a modern technika adta lehetőségeket, mégis fontosnak tartja, hogy tradicionálisan, személyre szabottan és persze tökéletes szakmai tudást felvonultatva álljanak az optikába betérőkhöz. Arra törekszik, hogy az optika egy olyan hely legyen, ahol az újabbnál újabb technikák megjelenésével az ember maga nem szorul háttérbe, ahol a szakmailag tökéletes segítség 100 %-osan személyre szabottan, egyedien és prémium minőségben áll rendelkezésre.
Szász Nikoletta
Szász Nikoletta az eredeti tulajdonosok gyermeke optometristaként vette át a Szász Optika vezetését. Optometrista végzettségét 2001-ben szerezte, majd 10 évet töltött el a méltán híres Esslior szemüveg lencse forgalmazó cégnél, mindezt vezető pozícióban. Ezután döntött a „hazatérés” mellett. Fiatalos lendületével, innovatív ötleteivel alapjaiban változtatta meg a szülei által megálmodott üzletet és szélesítette a szolgáltatások körét. Az üzlet 2010-ben költözött át, akkor már Szász Optika néven, a régi üzlettől nem messze megnyílt professzionális látás szalonba. Ekkor Nikoletta nem kisebb célt tűzött ki maguk elé, mint, hogy az emberek optikáról kialakított véleményét alapjaiban változtassa meg, tökéletes, naprakész szakmai tudással, empátiával, személyre szabottsággal és persze kiemelkedő kínálattal. Nikoletta hitvallása szerint a látás funkciója mindent meghatároz egy ember életében. Ha nem működik tökéletesen, az kihatással van az élet minden területére. Éppen ezért, minden ember látását egyedileg igyekszik korrigálni, hiszen a látás, mint maga a személy mindenkinél más és más, egyedi. Emellett pedig törekszik arra, hogy a hihetetlenül színes szemüvegkeret és lencse kínálatban mindenki megtalálja a magához illőt, hiszen amellett, hogy a látás kincsét kapja vissza a vásárló, a mindennap az arcán viselt szemüveg kifejezőeszközként, stílusjegyként is funkcionál.

  • "
    A lányom foglalt időpontot az interneten az optikába, mert szeretett volna meglepni egy szemüveggel karácsonyra. A meglepetés nagyot szólt. Egy pazar és igazán kedvező áru olvasószemüveget kaptam, amivel tényleg nagyon elégedett vagyok. A vizsgálat nem fájt, gyors volt és tényleg nagyon odafigyeltek arra, hogy kielégítse minden igényemet. A keret választás nagyon szórakoztató volt. Szerintem legalább 60 keretet próbáltam fel. Köszönöm a jótanácsokat, a személyes kiszolgálást és a meglepetés ajándékot is. Most már értem, hogy a lányom miért ide jár minden alkalommal.
    Rutsch Erzsébet
  • "
    Most már pontosan tudom, hogy milyen jól látni. Több éve a Szász Optika ügyfele vagyok, hiszen a speciális keretválasztékon túl imádom, hogy amikor betérek az optikába mindig maximális figyelmet kap a szemem egészsége. A látásvizsgálat alkalmával emberszámba vesznek és érzem a segítő szándékot. Nem azt érzem, hogy lehúzni szeretnének, hanem azt, hogy tényleg figyelnek arra, hogy jól lássak. A szemem és én is maximálisan elégedett vagyok. Már öt szemöveget itt vásároltam. Nem hagyok fel ezzel a jó szokásommal.
    Török Gergő ZoltánAz Essilor és a Szászoptika
A Szász Optikában minden esetben arra törekszünk, hogy a hozzánk betérő vásárlók a legjobb minőséget és bizony a leginkább a saját életükhöz igazodó látáskorrekciós megoldásokat kapják! Ebben a törekvésben az Essilor, a világ vezető lencsegyártó partnere a társunk. Az Essillort a piacon elérhető grandiózus mennyiségű és minőségű fejlesztés jellemzi, a megannyi védjegyes innovációról nem is beszélve. Fontos volt számunkra, hogy olyan partnerrel dolgozhassunk együtt, akik professzionális lencse technikai megoldásokkal újítják a piacot. A 170 éves Essilor az élethelyzetekhez igazodó lencsékkel, a speciális felületkezelésekkel és a digitális vezérlésű lencse kialakításokkal magas látáskomfortot biztosítanak. Jó szívvel, hosszú garanciával ajánljuk.

Az Essilor segítségével ténylegesen képesek vagyunk arra, hogy megoldásokat biztosítsunk a Részedre. Nem egy-egy standard megoldást kínálunk Neked, hanem egyedi fejlesztésű, egyedi kialakítású lencséket, melyek ténylegesen Neked készülnek, a te mindennapi igényeidhez igazodva, a te keretedbe, a te arcformádhoz, a te életedhez! Ez merőben más felfogás az általános optikai gyakorlathoz képest! Mi ezt kínáljuk Neked, ráadásul vonzó áron!Optometrista VS szemész szakorvos
Az optometrista a látás szakértője, vagyis biztos kezekben vagy akkor, ha jól szeretnél látni. Azt is érdemes tudni, hogy az optometrista különleges ábrákat és eszközöket alkalmaz a látásvizsgálatok során. Az igazán jó optikában, mint a miénk is, már nem Kettesy-féle vizustáblát vagy vetítőgépet használnak, hanem modern vizuspaneleket, amelyeket számítógép vezérelte programok irányítanak.
Az optometristák 4 évig tanulják a szakmát főiskolai képzésben a Semmelweis Egyetemen. A szemész szakorvosok hosszabb időt töltenek az egyetemen, és a szakértelmük leginkább a betegségek gyógyítására koncentrálódik. Szembetegségeket kizárólag szemész szakorvos gyógyíthat, ez nem feladata egy látás szakértőnek vagyis optometristának.
Kijelenthetjük tehát, ha a látásodból szeretnéd a maximumot kihozni, akkor jellemzően optometristára van szükséged, míg szembetegség esetén szemész szakorvost kell felkeresned. Az a nagyszerű hírünk van, hogy a Szász Optikában mind a két szakembert megtalálod, így nem kell foglalkoznod azzal, hogy merre indulj el.A Szász Optika Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Szász Optika Csapata