Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Fókuszban az éleslátás

Fókuszban az éleslátás

A digitális világunknak vitathatatlan előnyei vannak, hiszen az információ megszerzése pillanatok kérdése, de segíteni a tanulást és a kikapcsolódást egyaránt. A digitális kijelzők használata által megváltozott a használók környezete, magatartása, testtartása és az olvasási távolság is.

A sok közeli tevékenység szemünk alkalmazkodó képességének megerőltetést jelent, így szüksége van segítségre. Azonban a mai egyfókuszú lencsék még hagyományos eljárással készülnek, így nem segítik a szemet a digitális világunkban, ez pedig különböző mértékű szemfáradtságot okozhat.

 

A hagyományos szemüveglencsék csak az optikai középpontjukon keresztülnézve biztosítják a torzításmentes látást. Amikor közelre nézünk velük a lencse alsó részét használva, akkor a látott kép már torzított. Ennek az eredménye: szemünk erőlködik.

 

De erre is van megoldás, hiszen a legújabb fejlesztésű, forradalmasított egyfókuszú lencsék alkalmazkodnak a digitális életforma által diktált követelményekhez.

 

Az egyfókuszú lencsék közül először, a két fókuszpontnak köszönhetően, a lencse teljes felületét távoli és közeli tekintéshez egyaránt optimalizálták. Ezek az új lencsék mindig a megfelelő látáskomfortot biztosítják függetlenül a tekintési iránytól és távolságtól.

 

Így tökéletes látásélményt tapasztalhatsz digitális eszközök használata közben is.

 

Ne habozz, add meg szemednek a legjobbat, ints búcsút a szemfáradtságnak és élvezd a tökéletes látásélményt a mindennapokban és persze a digitális eszközök használata közben is!

 Blog menü
vissza


A Szász Optika Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Szász Optika Csapata