Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Kontaktlencse sportoláshoz?

Kontaktlencse sportoláshoz?

A sportolókat leginkább az foglalkoztatja, hogy hogyan is tudják még inkább növelni a teljesítményüket. Persze rengeteg edzés, tudatos táplálkozás nagy szerepet játszik ebben, de mégis van egy valami, ami minden sportágban nagyon jól jön: ez pedig az éles látás. Márpedig egy szemüveg gyakran kényelmetlen lehet, sőt nehezíti az adott tevékenységet! Ilyenkor a legjobb megoldás a kontaktlencse!

 

Ha sportról van szó, ez téma megkerülhetetlen, ugyanis nem egy olyan sportág van, ahol nélkülözhetetlen a kontaktlencse. Az általánosságban kijelenthetjük, hogy akármilyen sportról is legyen szó, a tökéletes látás mindegyikhez alapfeltétel. A szemüveg akármilyen kényelmes is, befolyásolja a látóteret, ha pedig megizzadunk, vagy intenzívebb mozgást végzünk, egyszerűen lecsúszhat orrunkról. Szerencsére speciálisan sportoláshoz készült kontaktlencséket, akár egyszer használatosakat is találsz kínálatunkban.

 

Természetesen a kontaktlencse kiválasztását személyre szabjuk, és mindenekelőtt vizsgálatot végzünk, hiszen a legjobbat szeretnénk adni Neked!

 

Azt azonban kijelenthetjük, hogy összes kontaktlencsefajta sokkal természetesebb látást biztosít a sportok közben, mint a szemüvegek. Természetesen nagyon fontos, hogy a megfelelő sporthoz megfelelő lencsét viseljünk. A száraz szem problémát jelenthet hideg időjárás esetén sport közben pl. síelés és snowboardozás. Téli sportok esetén például a kifejezetten száraz szemre tervezett kontaktlencsék a legjobb választások.
Az UV szűrős kontaktlencsék, azok számára jó választások, akik a szabadban sportolnak például strandröplabdáznak vagy teniszeznek.

 

Mindenképpen konzultáció kell ahhoz, hogy a legjobbat kaphasd! Ne habozz gyere el hozzánk és szakképzett munkatársaink pikk-pakk megtalálják a Számodra és persze sportágad számára a legmegfelelőbb kontaktlencsét!

 Blog menü
vissza


A Szász Optika Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Szász Optika Csapata