Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Miért jó a dioptriás napszemüveg?

Miért jó a dioptriás napszemüveg?

A dioptriás napszemüveg tulajdonképpen egy sima szemüveg és egy napszemüveg ötvözete. Biztosítja a tökéletes látás élményét, hiszen dioptriás, ugyanakkor kellemesen árnyékolja a szemet, és véd a napsugarak káros hatásaitól is. Természetesen a dioptriás napszemüveg esetében is fontos a minőség, hogy teljes legyen a védelem.

 

 A minőség mellett fontos, hogy ne csak a stílusodnak legyen megfelelő a dioptriás napszemüveg, hanem az arcformádhoz is illeszkedjen.  A lehetőségek tárháza végtelen, számtalan forma, márka, stílus áll már rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet!

 

A sötét színű lencsék különböző módon állítják be a látásélességet. Nem mindegy, hogy a dioptriás napszemüveget biciklizéshez, autóvezetéshez vagy egyszerűen csak sétáláshoz használod. A lencséket mindig körültekintően kell beszerezni és minden esetben kérj szakértői véleményt vagy konzultációt. Mi ebben is segítünk Neked!

 

 A dioptriás napszemüveg megvásárlásánál elengedhetetlenné válik egy szakképzett ember támogatása. Többféle színárnyalat között lehet válogatni. Divatos és olcsóbb megoldásnak számít, mintha két külön szemüveget hordanánk. Az így kiválasztott napszemüveg hosszútávon jó választás lesz. Gyere el hozzánk és válogass kedvedre dioptriás napszemüvegeink közül!

 Blog menü
vissza


A Szász Optika Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Szász Optika Csapata