Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

VisioOffice

VisioOffice

A VisiOffice mérőberendezés az első olyan, mindent magába foglaló 3D szemmérési rendszer, amely hihetetlen pontossággal képes a legújabb szemüveglencsék előállításához elengedhetetlen paraméterek meghatározására. Az Essilor által szabadalmaztatott, a világon egyedülálló, dinamikus 3D Eyecode szemmérésnek köszönhetően, a VisiOffice jelenleg minden más készüléket felülmúl az optikai piacon. Nálunk ilyen is van!

 

A VisiOffice 3D valódi innováció a szemüvegkészítésben. Olyan mérési lehetőségeket biztosít, amelyek garantálják, hogy a szemüveget teljesen egyénre szabottan készíthessük el.

 

Néhány gyors felvétel elkészítésével a VisiOffice gyorsan és egyszerűen meghatározza azokat a speciális paramétereket, melyek a személyre szabott szemüveglencsék elkészítéséhez szükségesek.

 

A készülékkel pontosan bemérhető a szem forgáspontja és a tekintési szokásokat is figyelembe véve optimalizálni tudjuk a multifokális szemüveglencse felületi kiképzését, amely biztosítja, hogy a szemüveg tökéletesen illeszkedjen viselőjéhez.

 

A VisiOffice készülék segít a keretválasztásban is. Ha valakinek olyan rossz a szeme, hogy szemüveg nélkül nem lát kb. az orráig sem, nagyon nehéz helyzet áll elő keretválasztáskor. Hiszen, hiába próbálja fel a szebbnél szebb kereteket, sajnos nem látja, hogy állnak. A készülékkel fotót készítünk a vevőről, kiválaszthat egyszerre négy keretet is, ezt ismét lefotózzuk, majd megnézheti külön-külön is különböző nagyításban, vagy egyszerre is láthatja egymás mellett a négy különböző keretet. Így könnyedén össze tudja hasonlítani és meg tudja nézni, hogy állnak a különböző szemüvegkeretek.

 

Jól hangzik, ugye? Ne habozz, gyere el hozzánk és próbáld ki Te is a legújabb innovációt!

 Blog menü
vissza


A Szász Optika Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Szász Optika Csapata