Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

VR-800

VR-800

Mivel a szem egy rendkívül összetett rendszer, ezért a látással kapcsolatos zavarokra és problémákra kizárólag a teljeskörű vizsgálat adhat kielégítő választ. A teljes biztonság érdekében kortól és nemtől függetlenül nagyon fontos a rendszeres látásvizsgálat, csak így deríthetünk fényt időben a szem betegségeire. 

 

Manapság már szinte mindenhol modern, professzionális gépek állnak rendelkezésre, amelyek kiegészítik a fizikai vizsgálatot és sokkal pontosabb képet adnak. A VR 800 készülék az egyik legmodernebb eszköz, amelyet a látásvizsgálat során használhatunk. Ezzel a géppel objektíven, azaz teljesen tényszerűen vizsgáljuk meg, hogy milyen dioptriára lenne szükséged a fénytörési hibák alapján.

 

Ne aggódj, a szemvizsgálatot minden esetben korszerű diagnosztikai eszközökkel, szeparáltan kialakított vizsgálóban, megfelelő szakmai képesítéssel rendelkező munkatársunk végzi.

 

A Vision R 800 elnevezésű foropter segítségével végzett látásvizsgálat, az egy egyedülálló technológiának köszönhetően század léptékekkel képes változtatni a benne lévő lencse törőerejét, így vizsgálat közben olyan érzésed lesz, mintha a saját szemeddel fókuszálnál. Ráadásul olyan gyorsan történik mindez, hogy nagyon könnyű lesz dönteni két dioptria között. A végeredmény, hogy század pontossággal tudunk felírni szemüvegdioptriát, azt, amelyik a Számodra a legjobb élményt biztosította. Könnyedén szemléltethető a különbség az új, elkészítésre váró dioptria és a régi, eddig viselt szemüveg dioptriája között.

 

Látod, manapság már nem csupán a megszokott, számokkal és betűkkel teli táblát kell fél szemmel letakarva olvasgatnod, hanem kicsit mozognod kell a keretben, megfigyelni egy-egy ábrát, tulajdonképpen használni a szemedet a legkülönfélébb módokon, hiszen számunkra az a legfontosabb, hogy Te pontos és precíz végeredményt kapj.

 

 Gyere el hozzánk még ma és fedezd fel Te is a VR-800-as látásvizsgálatot!

 Blog menü
vissza


A Szász Optika Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Szász Optika Csapata